USTA DÖNERCİ®

Usta Dönerci®, е основана од страна на TAB Gıda, лидер на синџирот на ресторани со брза услуга, во 2013 година. TAB Gıda комбинира 20-годишно искуство со својата изработка и создава брендот Master Dönerci®, исто така TAB Gıda ги комбинира висококвалитетните производите со разумни цени и врвен квалитет на услуги и ги понудува на своите клиенти.

Уникатниот вкус на Usta Dönerci® доаѓа од внимателно одбрани материјали. Usta Dönerci®, работејќи со добавувачи кои произведуваат во меѓународните стандарди за квалитет, без да ги жртвуваат класичните методи на правење, секогаш на своите клиенти нудат само вкусни производи и сорти на донер, подготвени со природни, неизменливи состојки. TAB Gıda ги повикува своите клиенти да ја живеат традицијата на илјадници години вкус на Анадолија во повеќе од 80 ресторани во Usta Dönerci® во Турција.

Usta Dönerci®

USTA DÖNERCİ®
TAB GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Адреса : Dikilitaş квартал Emirhan улица број:109 Beşiktaş / İstanbul
Телефон: +90 212 310 66 00
Факс: +90 212 236 56 45