ФРАНШИЗИРАЊЕИНФОРМАЦИИ ВО ВРСКА СО ФРАНШИЗИРАЊЕ

КАРАКТЕРИСТИКИ КОИ ГИ БАРАМЕ ВО КАНДИДАТИТЕ ЗА ФРАНШИЗИ:

Како TAB Gıda, преферираме кандидати за франшизи кои имаат претприемачки дух и амбиции за постигнување, успешна деловна историја и управување со искуство и кои можат да имаат финансиски ресурси потребни за инвестирање.

ОБУКА

Избраниот кандидат на операторот, го стекнува правото да стане оператор со учество во програмата за обука дадена од Tab Gıda. Носителот на лиценцата, може да работи кот оператор, а исто така, може да биде оператор со управувач кој ќе го назначи управувањето на ресторанот.

УСЛУГИ ЗА ПОДДРШКА:

На нашите оператори обезбедуваме широки услуги за поддршка, за време на подготовките за отворање на ресторанот и од првиот ден од отворањето, како што се маркетинг, рекламирање, купување, логистика, обука, човечки ресурси, операции и контрола на квалитет.

УСЛОВИ ЗА ИНВЕСТИЦИЈА:

До 2016. година, го здружиме нашиот бренд Usta Dönerci® со инвеститорите. Почнувајќи инвестициски износ је од 250.000 УСД + ДДВ за Usta Dönerci®. Период за управување кој дава TAB Gıda ресторан за франшизерите; e 10 години за Usta Dönerci®. Благодарение на доделената лиценца, стекнувачот на лиценцата има право да работи во ресторанот и под соодветна трговска марка. На нето-промет се зема 10% консеција.

СЕЛЕКЦИЈА НА МЕСТО:

Областите каде што е сообраќајот на пешаците и возилата густ, трговски центри, кина, училишта, курсеви, главни артерии погодни за брза храна, се меѓу бараните објекти за отворање на ресторанот.

Локацијата во која ќе се отвори ресторанот се одобрува и изнајмува од страна на властите на Tab Gıda.

ФИЗИЧКИ ОСОБИНИ:

Работно место мора да биде на приземје. Влезниот кат треба да биде минимум 120м2, вкупниот затворен простор треба да биде минимум 300м2. Ширина на предната страна треба да биде минимум 6.5м, висина на таванот за секој кат треба да биде минимум 2.90м. За нашите ресторани лоцирани во Food Courtlarda, ќе биде доволна површина од 100м2, вклучувајќи го и магацинот.

ПРАШАЊА:

За повеќе информации, ве молиме јавете се на (0212) 310 66 00 или пак контактирајте го Одделот за франшизи, преку маил адреса franchise@tabgida.com.tr

Со почит,
TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.

USTA DÖNERCİ®
TAB GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Адреса : Dikilitaş квартал Emirhan улица број:109 Beşiktaş / İstanbul
Телефон: +90 212 310 66 00
Факс: +90 212 236 56 45