ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Денес, зголемената употреба и ширење на интернетот е сосема очигледна. Сепак, ние сме на патот кон фактот дека постои недостапен сегмент на интернет. Би сакале да го споделиме со вас нашиот нов проект кој го откривме со проценка на атрактивната иднина на апликација за работа со само еден телефонски повик.

Ние ја сметаме оваа работа, која можете да ја достигнете низ цела Турција само со локален телефонски повик, како иновација која е достојна за нашиот корпоративен идентитет. Освен тоа, нашата линија е активна и почна да прима повици.

Ако треба да дадеме кратки информации за функционирањето на системот;

Нашите пријатели во телефонскиот центар ќе добијат и ќе ги евидентираат прелиминарните информации на кандидатите. Во втората фаза, рестораните ќе ги оценуваат апликациите и ќе извршат интервју со соодветните. На крајот од процесот на интервју, најсоодветните кандидати ќе можат да бидат вработени во нашите ресторани, во нашиот телефонски центар или во нашата канцеларија.

На овој начин, ќе можеме да архивираме и да ги пријавиме информациите за кандидатите и апликациите на многу поздрав начин. Со внесување критериуми за кандидати, ние ќе можеме да комуницираме со кандидатите побрзо и полесно.

За идните апликации за нашите брендови Burger King®, Sbarro®, Popeyes®, Arby's® и Usta Dönerci® на прво место беа обучени 15 лица кои служат во нашиот центар за повици. Покрај тоа, 2 İK специјалисти за човечки ресурси лица се овластени и обучени за специјалисти за човечки ресурси, кои ќе ги пријават повиците во нашето седиште и ќе координираат со ресторани, исто така се овластени и обучени во овој поглед.

Како TAB Gıda ние сме подготвени за оваа нова апликација која не возбудува и не мотивира.

Со нетрпение ги очекуваме апликациите на нашите кандидати кои се возбудени за нашите брендови и ги задоволуваат потребните критериуми.

USTA DÖNERCİ®
TAB GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Адреса : Dikilitaş квартал Emirhan улица број:109 Beşiktaş / İstanbul
Телефон: +90 212 310 66 00
Факс: +90 212 236 56 45