КОНТАКТ

ВАШИ БАРАЊА И ПРЕПОРАКИ

Вашите барања и препораки се многу корисни за нас. Можете да не контактирате со пополнување на релевантниот формулар за темата за која сте заинтересирани.

USTA DÖNERCİ®
TAB GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Адреса : Dikilitaş квартал Emirhan улица број:109 Beşiktaş / İstanbul
Телефон: +90 212 310 66 00
Факс: +90 212 236 56 45