ТЕЛЕШКИ ДОНЕР ПО КИЛОГРАМ | Usta Dönerci®
Tıklagelsin.com

ТЕЛЕШКИ ДОНЕР ПО КИЛОГРАМ

ТЕЛЕШКИ ДОНЕР ПО КИЛОГРАМ
Вкусниот телешки донер на Usta Dönerci® можете да го купите и на кило од нашите ресторани, со опции за 500 гр, 1000 гр...
*Сликите на веб-страницата се за рекламни цели и може да се разликуваат во зависност од ресторанот.
BUY
Врати се назад
Bu lezzet hikayeleri ve daha fazlası neyediginibil.com 'da!