UD® ТЕЛЕШКИ ИСКЕНДЕР | Usta Dönerci®
Tıklagelsin.com

UD® ТЕЛЕШКИ ИСКЕНДЕР

UD® ТЕЛЕШКИ ИСКЕНДЕР
Вкусен телешки донер врз специјално подготвени крцкави парчиња од питарка, донер со специјален сос, масло и јогурт (со опции за 1,5 и дупла порција...)
*Сликите на веб-страницата се за рекламни цели и може да се разликуваат во зависност од ресторанот.
Врати се назад
Bu lezzet hikayeleri ve daha fazlası neyediginibil.com 'da!