БРИОШ ТЕЛЕШКИ ДОНЕР МЕНИ | Usta Dönerci®
Tıklagelsin.com

БРИОШ ТЕЛЕШКИ ДОНЕР МЕНИ

БРИОШ ТЕЛЕШКИ ДОНЕР МЕНИ
Вкусен донер меѓу свежиот бриоша на Usta Dönerci®, свежа зелена салата, свежи исечени домати, кисели краставички и сос за донер + среден помфрит + среден пијалок
*Сликите на веб-страницата се за рекламни цели и може да се разликуваат во зависност од ресторанот.
Врати се назад
Bu lezzet hikayeleri ve daha fazlası neyediginibil.com 'da!