Tıklagelsin.com

Салата

Салата
Свежа сезонска салата која се состои од зелена марула, црвена зелка, краставица и домат
*Сликите на веб-страницата се за рекламни цели и може да се разликуваат во зависност од ресторанот.
Врати се назад
Bu lezzet hikayeleri ve daha fazlası neyediginibil.com 'da!