Бриош сендвич со пилешки донер | Usta Dönerci®
Tıklagelsin.com

Бриош сендвич со пилешки донер

Бриош сендвич со пилешки донер
Вкусен пилешки донер со свеж бриош на Usta Dönerci®, свежа зелена салата, кисели краставички и опции за сос...
*Сликите на веб-страницата се за рекламни цели и може да се разликуваат во зависност од ресторанот.
Врати се назад
Bu lezzet hikayeleri ve daha fazlası neyediginibil.com 'da!