ТОМБИК ПИЛЕШКИ ДОНЕР | Usta Dönerci®
Tıklagelsin.com

ТОМБИК ПИЛЕШКИ ДОНЕР

ТОМБИК ПИЛЕШКИ ДОНЕР
Вкусен пилешки донер на Usta Dönerci® со свеж томбик леб, свежа зелена салата, кисели краставички и опции за сос...
*Сликите на веб-страницата се за рекламни цели и може да се разликуваат во зависност од ресторанот.
BUY
Врати се назад
Bu lezzet hikayeleri ve daha fazlası neyediginibil.com 'da!