UD® ПИЛЕШКИ ИСКЕНДЕР | Usta Dönerci®
Tıklagelsin.com

UD® ПИЛЕШКИ ИСКЕНДЕР

UD® ПИЛЕШКИ ИСКЕНДЕР
Вкусен пилешки донер врз специјално подготвени крцкави парчиња од питарка, донер со специјален сос, масло и јогурт (со опции за 1,5 и дупла порција...) 
*Сликите на веб-страницата се за рекламни цели и може да се разликуваат во зависност од ресторанот.
Врати се назад
Bu lezzet hikayeleri ve daha fazlası neyediginibil.com 'da!