Tıklagelsin.com

БРИОШ ПИЛЕШКИ ДОНЕР МЕНИ

БРИОШ ПИЛЕШКИ ДОНЕР МЕНИ
Вкусен пилешки донер меѓу свежиот бриоша на Usta Dönerci®, со свежа зелена салата, кисели краставички и опции за сос + среден помфрит + среден пијалок
*Сликите на веб-страницата се за рекламни цели и може да се разликуваат во зависност од ресторанот.
Врати се назад
Bu lezzet hikayeleri ve daha fazlası neyediginibil.com 'da!